Eliza's blog

Aardbeving in Griekenland

In de nacht van 20 op 21 juli heeft er een zware aardbeving plaatsgevonden (6,7 op de Schaal van Richter) in de buurt van de Turkse kust. De aardbeving werd door 4,5 miljoen mensen gevoeld. Tot nu toe is bekend dat het Griekse eiland Kos het zwaarst is getroffen.

De eerste berichten vanaf Rhodos laten ons gelukkig weten dat de schade daar beperkt is gebleven. Mijn vriend Maios, eigenaar van White Village, vertelde me dat de aardbeving voelbaar was, maar dat er geen gebouwen zijn aangetast en het dagelijks leven gewoon weer z’n gangetje gaat. Ook is reizen van en naar het eiland nog steeds helemaal veilig. Gasten hoeven zich nergens zorgen om te maken.

Ga je binnenkort op vakantie naar één van mijn plekjes in de getroffen gebieden? Je kunt ervan uitgaan dat jouw vakantie doorgaat. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in jouw vakantie, zullen wij contact met je opnemen. Mocht je nog vragen hebben over de situatie, neem dan even contact op met één van mijn collega’s. Je kunt mijn collega’s bereiken per telefoon (070/35.00.50) of e-mail.

Liefs,

Eliza

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter