Eliza's blog

De huidige situatie op Corfu

Update 20-7-2018: Goed nieuws! Het vuilnis op het eiland Corfu is volledig opgeruimd. Reizigers ervaren geen overlast meer.

Het Griekse eiland Corfu kampt op dit moment met een vuilnisoverlast. Deze situatie is ontstaan doordat de bestaande vuilstortplaats vol is en er nog geen overeenstemming is over de locatie van de nieuwe vuilstortplaats. Hierdoor is er veel afval op straat terecht gekomen. Ik informeer je graag verder over de situatie op Corfu.

Op vakantie naar Corfu?

Ik heb meteen contact opgenomen met al mijn adresjes op het eiland om de huidige situatie te polsen. De gasten bij mijn adresjes ervaren op dit moment geen overlast in hun vakantieverblijf. Hier staat alles er gewoon netjes bij! Ga je binnenkort op vakantie naar één van mijn plekjes op Corfu? Jouw vakantie gaat dan gewoon door met de gebruikelijke wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Mijn collega’s houden de situatie in de gaten

Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in jouw vakantie, zullen mijn collega’s direct contact met je opnemen. Mocht je nog vragen hebben over de situatie, neem dan even contact op met één van mijn collega’s. Je kunt mijn collega’s bereiken per telefoon (010-2700820) of e-mail.

 

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter