Eliza's blog
Vakantie Griekenland villa privézwembad

De mooiste Griekse villa’s met een privézwembad

Als ik op vakantie ga, zoek ik vaak de gezelligheid op. Of dat nu mijn eigen vrienden zijn, de eigenaren van de accommodatie waar ik verblijf of de lokale bevolking… Ik vind het allemaal even fijn! Maar soms heb ik ook wel behoefte aan rust om mij heen. Dan ga ik graag naar een accommodatie waar ik me juist helemaal terug kan trekken en meer privacy heb. En waar kan dat nu beter dan in Griekenland? Met een goed boek, een lekker drankje en zo nu en dan ongestoord een verfrissende duik kunnen nemen. Ik heb mijn favoriete Griekse villa’s met privézwembad op een rijtje gezet en die deel ik graag met je!

Il Tesori Dassia Villas – Corfu

‘Een rustgevende en gemoedelijke wereld’, dat is Il Tesori Dassia Villas. Goede service en kwaliteit staan hiee hoog in het vaandel. Over elk detail is nagedacht: overal rondom het huis zijn zonneplekken, de speelse etages, een bijzondere indeling… En het belangrijkste: omdat alles er privé is, kan ik er ongestoord genieten!

White Village – Rhodos

Een andere fijne ontdekking is op Rhodos. White Village bestaat uit meerdere villa’s en is gebouwd als een klein dorp. Doordat het voelt als een klein dorpje is er veel rust en privacy. Elke villa heeft een traditionele pataros: een gezellig zitje op een houten verhoging in de kamer. Toen ik hoorde dat mijn villa ook een privézwembad had, kon mijn geluk niet meer op! Er is zelfs één villa met een jacuzzi!

Rhodos Griekse villa's met privézwembad
Il Tesori Dassia Villas – White Village

Eleonas Votsalakia – Samos

De twaalf authentieke villa’s zijn gebouwd speciaal voor rustzoekers, die op een mooie en comfortabele plek willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Samos. Ik heb bij Eleonas Votsalakia een adembenemend uitzicht op zee en ik ben zo ver weg van de massa. Ik stel mijn vertrek telkens een dag uit, omdat ik hier niet meer weg wil.

Schiza Houses – Peloponnesos

Na een uitstapje naar het schattige vissersdorpje Agios Nikolaos trek ik me het liefst terug bij Schiza Houses. Vanaf mijn zwembad heb ik een prachtig uitzicht over het ruige, groene landschap dat overloopt in een helderblauwe zee.

Vakantie Griekenland villa privézwembad
Eleonas Votsalakia – Orato Villas

Agios Nikitas Villas – Lefkas

De huisjes van Agios Nikitas Villas liggen verspreid over een heuvelachtig terrein op verschillende hoogtes. Ze zijn omgeven door bomen, tuintjes en patio’s. En de inrichting? Een mooie combinatie van modern en rustiek! Elke dag die ik hier door mag brengen, lijkt wel een traktatie.

Villas Delight – Kreta

Verscholen tussen de olijfbomen in een mooie, landelijke omgeving ligt Villas Delight. Bij aankomst stond er in mijn villa een fles huisgemaakte olijfolie voor me klaar. En het ontdekken van een fantastisch privézwembad in mijn tuin voelde als de kers op de taart.

Griekse villa's met privézwembad
Agios Nikitas Villas – Villas Delight

Kalliroi Villa – Kefalonia

Toen ik voor het eerst bij Kalliroi Villa verbleef vergeleek eigenaresse Dionisia de villa met het perfecte gerecht. Elk ingrediënt is met zorg uitgekozen en samen zorgen ze voor een smaakvol, harmonieus geheel. Hier spendeer ik mijn dagen het liefst in pure ontspanning bij het zwembad.

Arpathea Villas – Karpathos

Het eiland Karpathos staat bekend om haar stranden, maar tijdens mijn verblijf bij Arpathea Villas zoek ik de rust op bij mijn eigen privézwembad. De moderne en lichte inrichting geeft de villa een ruimtelijk gevoel, waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Bovendien kan ik elke avond genieten van de ondergaande zon. Wat wil een mens nog meer?

Vakantie Griekenland villa privézwembad
Kalliroi Villa – Arpathea Villas

Zelf een villa in Griekenland met een (privé)zwembad huren?

Heb jij al een plekje gespot waar jij aan het zwembad zou willen liggen? Of kun je, net zoals ik, niet kiezen? Bekijk snel al mijn vakantiehuizen in Griekenland met een zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter