Eliza's blog
zonnige-adresjes-paasvakantie-eliza-was-here-belgie

7x Zonnige adresjes in de Paasvakantie

De paasvakantie is de perfecte periode om nog voor de zomerdrukte erop uit te gaan. De temperaturen zijn in april al heerlijk in de Mediterranée en alles staat mooi in bloei. Er zijn vele goede redenen waarom ik graag in dit jaar getijde mijn koffers pak. Daarom een aantal zonnige adresjes in de paasvakantie die ik zeker kan aanraden!

1. Appartementen Pirgos of Hamalevri in Kreta, Griekenland

Omringd door citrusbomen en een prachtige tuin maken Pirgos of Hamalevri doen stralen in het heuvelachtige landschap van Kreta. Eigenaar Giorgos heeft de voormalige wachterstoren in originele staat behouden en vormt het stralende middelpunt van het adresje. Eleven at Sea is Giorgos’ restaurant waar hij traditionele gerechten voor je bereid terwijl je prachtig uitzicht hebt op de zonsondergang in zee.

zonnige-adresjes-pirgos-of-hamalevri-eliza-was-here

2. Regina Mare op Santorini, Griekenland

Dit spierwitte adresje gelegen tegen een klif kijkt prachtig uit op zee en geeft je het gevoel van rust. De diepblauwe zee steekt mooi af tegen al dat wit. Geniet van een zonsondergang waar je u tegen zegt met een lekker drankje en hapje. Bezoek ook eens Imerovigli, een gezellig dorpje op loop afstand van Regina Mare.

zonnige-adresjes-regina-mare-eliza-was-here

3. Agriturismo La Sovana in Toscane, Italië

Gelegen in het prachtige Toscane, vind je bij het hotel of de appartementen van Agriturismo La Sovana. Zo hebben ze hier wijngaarden en eem wijnkelder met zelf geproduceerde wijn! Eigenaar Giuseppe vertelt je er met liefde graag meer over. Bij aankomst op de kamer vind je dan ook een welkomst wijntje die hier geproduceerd is. Een heerlijk plekje om in de paasvakantie te vertoeven.

zonnige-adresjes-la-sovana-eliza-was-here

4. Thalassines Villas op Cyprus

Met de meeste zonuren van Europa zit je op Cyprus wel goed. Gelegen aan het strand vind je Thalassines Villas. Luxe witte villa’s met privézwembad met als ‘tuin’ het strand. Geniet van een unieke ervaring tijdens een van de Movie Nights in de beach cinema. Neem een exotische cocktail en duik de Cabana Spa in om tot rust te komen in de paasvakantie.

zonnige-adresjes-thalassines-villas-eliza-was-here

5. Bella Vista Farmhouses op Gozo, Malta

In Gozo vind je authentiek ingerichte villa’s, Bella Vista Farmhouses. Hier kun je genieten van een bijzonder uitzicht en een kleurrijke zonsondergang. Een perfect adresje om even weg te vertoeven. Neem een duik in je privézwembad terwijl je wegdroomt bij het uitzicht.

zonnige-adresjes-bella-vista-farmhouses-eliza-was-here

6. Herdade da Rocha in Alentejo, Portugal

De idyllische natuur en historische dorpjes maken Alentejo een goede bestemming voor de paasvakantie. Herdade da Rocha is dan ook een luxe adresje met adembenemend uitzicht op de wijngaard waar de huisgemaakte wijn vandaan komt. Ontspan in de meditatieruimte en neem een duik in het prachtige buitenzwembad. Een heerlijk plekje!

zonnige-adresjes-herdade-da-rocha-eliza-was-here

7. Fazenda Grande in de Algarve, Portugal

Gelegen in de Algarve vind je tussen de fruitbomen een eeuwenoude boerderij; Fazenda Grande. In de tuin vind je mandarijntjes om te plukken. In de stallen waar de familie vroeger al het fruit als opslag gebruikte, zijn nu 5 appartementen modern ingericht. Er is een grote tuin met gezamenlijke barbecue waar je gebruik van kunt maken.

zonnige-adresjes-fazenda-grande-eliza-was-here

Heb je al zin gekregen om deze adresjes in de paasvakantie te bezoeken?

Natuurlijk heb ik nog meer zonnige adresjes beschikbaar en kun je inspiratie opdoen tussen mijn complete aanbod in de paasvakantie.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter